Prova nya hästar

Kommer du till ridskolan, förväntansfull, och hoppas på att få älsklingen Bella. Vita, lilla Bella, som är sprallig som få. När du kommer fram säger ridläraren att du ska ha gamla, knotiga Brunte, som du inte alls tycker om. Blir du besviken? Förmodligen är svaret ja, men man ska tänka positivt.
Nu har du ju chansen att inte bara lära känna en ny häst, utan också få en utmaning. Man lär sig saker av varje häst, för varje gång man rider. Det behöver inte vara dåligt att få Brunte istället för Bella.

Nu kan det ju såklart vara tvärtom. Att Brunte är din favorit, och du får Bella. Eller någon annan personlighet. Det här är bara slumpade namn och personligheter :)

Kommentarer
Postat av: Jossan

det är faktiskt sant. Jag brukar mest rida på (Tjejen, Thor och Eddie), sen för nån gång sen fick jag Cartoon (väldigt seg och typ ingen vill rida på han). Han brukar oxå vara halt typ nästan hela tiden. men ialfl så gick det JÄTTE bra! och våran ridlärare sa att hon någ aldrig sätt han så stadig i en hel lektion :) snacka om att jag var lycklig efter det ;)



det här verkar vara en bra blogg, bloglovin byte? länkbyte?

kommentera gärna på våran blogg...

2011-11-13 @ 19:52:43
URL: http://ljusdalsryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0