Så brutalt skumt högerben!

Jag vete tusan vad som händer med min kropp just nu alltså, jag vet att jag skrivit om det förut men jag kan lika gärna ta det igen .. 

Mitt högra ben är hur konstigt som helst och nu kan jag inte ens rida vissa hästar längre (Princess och Elize har jag känt av det på, minns inte om jag gjorde det på Schantani eller Largo eller nån men skitsamma). Det som händer är att jag plötsligt får väldigt väldigt ont i min högra fotled och ibland kan jag även få ont i mitt knä (eller bara knät) och höften. Höften känner jag bara av lite i på böjt spår, tror det blir någon konstig vinkel. 

Det är främst när jag rider Princess jag får ont. Det börjar bara ett par 20 minuter in i ridpasset och efter ytterligare 10 minuter kan jag inte stödja i högerfoten över huvud taget, den blir liksom helt lös och fladdrig och domnar nästan bort. Jag vet även att foten pekar ut så det måste ha något samband. 

Något säger mig att detta har något med min skolios (sne rygg kortfattat) att göra och att min högra höft kanske är mindre vältränad än den andra. Det brukar gå bättre när jag har ledade stigbyglar (hade det på Brandon och jag kunde ju rida honom) så det kanske vore något att införskaffa? Men är det verkligen värt att lägga 1000 spänn på det när jag inte ens har egen häst?

//Sofi

Kommentarer
Postat av: Sofi

Alba bara så du vet råkade jag klanta mig så jag typ halvpublicerade ett av dina utkastsinlägg när jag bara skulle läsa det xD Ändrade dock så det kommer upp imorn förmiddag :)

2012-05-13 @ 00:30:07
URL: http://ponnytipset.blogg.se/
Postat av: J

hur gammal är du egentligen? tanke på stavfel, Dina tips är lite åt pipsvängen då det finns mer alternativ på att skaffa häst som inte kostar, och när du skiver så skriver du så mycket att allt blir bara grötit och man förstår inte riktigt vad du menar.. jag har ridit i 22 år och anser ska man ha enblogg där man tipsar och trixar som handlar om saker som är till folk utåt MÅSTE man kunna stava och ha rätt tips, dina tips har inte varit helt korrekta, Du värkar inte vara så påläst gumman! Tycke du ska spara din blogg till att använda den mer om dig själv bara och vad du gör om dagarna etc . Skippa trips oxh trix och lämna de åt dem som kan istället! :)

2012-05-13 @ 11:13:27
URL: http://jenlicious.blogg.se/
Postat av: Linda

Fin blogg :) allt bra?

2012-05-13 @ 13:15:03
URL: http://lindac.blogg.se/
Postat av: Jenlicious

asg :).

2012-05-13 @ 13:49:28
URL: http://jenlicious.blogg.se/
Postat av: Jenlicious

man kan inte ha en blogg och tipsa om saker man skriver i grötig form & som inte stämmer till hundra! OVER AND OUT BITCH!

2012-05-13 @ 13:50:09
URL: http://jenlicious.blogg.se/
Postat av: felicia - fotokobran

helgen är snart slut.. vad är din helgsresumé ? :)

kram!

2012-05-13 @ 22:25:14
URL: http://fotokobran.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0