Mina favoriter från årets Gina Tricot Grand Prix-kollektion!

Äntligen finns produkterna för allmän beskådning, här hittar ni dem! Årets Grand Prix-kollektion lanseras för försäljning30/1. Vanligtvis skulle jag varit helt såld på ridbyxorna, men eftersom jag numera endast behöver sådana en dag i veckan känner jag inget behov av ett par snygga och sportiga ridbyxor. Jag rider hellre i jeans .. hata mig inte.
 
 
Svart polotröja, 349:-
Jag älskar polotröjor och den här ser ut att ha riktigt skön passform. Jag har tidigare haft problem med att få på och av polotröjor i och med en ganska tajt passform med styvt material, denna verkar vara mycket bättre på den punkten. 
 
 
Jacket Marin, 599:-
Jag vet inte om jag kommer att köpa denna eller inte. Den är väldigt fin men det känns ärligt talat inte som min stil. Det komiska är att för nästan exakt ett år sedan letade jag efter en sån här jacka .. 
 
 
Piké svart, 299:-
Jag vill mest ha denna för att se om jag kan se bra ut i piké. Den här ser ut att vara fint figursydd och med skönt material.
 

Kommentarer
Postat av: NicoleNaime

AllExpress Endless coupons, discounts, promotions and flash deals. Competitive Prices On More Than 100 Million Items. Check Out All Deals on AllExpress. 24*7 Customer care. Buyer's Protection. Free Shipping Worldwide. Secure Payment Method.


[url=https://bit.ly/2TKdfKF]fast. Sport and entertainments . to any place[/url]
[url=https://bit.ly/2TKdfKF]fast. Climatic equipment .to order[/url]
[url=https://bit.ly/3cpTG0U]fast. Goods for hunting .to order[/url]
[url=https://bit.ly/3cpTG0U]The best products. T-shirts and polo .Anytime[/url]
[url=https://bit.ly/3v3EZXR]high quality. Necklaces and pendants . to anywhere in the world[/url]




@a

2021-06-15 @ 23:06:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0